Fat Cats

(CAT) Entre projecte i projecte vaig fent gatets. Uns gatets molt especials, que dono a la protectora Peluts de cubelles, que els venen per recaptar diners per a la manutenció de la colònia de gats de Cubelles. Així que són gatets solidaris, per donar una segona oportunitat als gatets. El patró que faig servir és pot descarregar gratis a Three Fat Cats, i dels tres que hi han he teixit el fillet. Més detalls aquí.

(ES) Entre proyecto y proyecto voy tejiendo gatitos. Unos gatitos muy especiales, que dono a la protectora Peluts de cubelles,  ellos los venden, y lo que recaudan lo gastan en la manutención de los gatitos de la colonia de Cubelles. Así que son gatitos solidarios, para dar una segunda oportunidad a los gatos. El patrón que he usado se puede descargar gratis en  Three Fat Cats, de los tres gatos que hay he tejido el pequeñito. Más detalles aquí.

(EN) When I finished a project, and before begin the next one, I knitted crochet cats. These cats are very special, I give them to the protector association Peluts de cubelles, They sell these cats to collect money for the maintenance of the colony of cats in Cubelles. Solidarity cats to give a second opportunity to the real cats. The pattern can be downloaded by free in this link Three Fat Cats,  and I chose the child cat. More details here.Comentarios

Entradas populares de este blog

Nordic Hat

Butterflies in a Crochet Purse

Fall Crochet Purse (purse pattern improved version)