Montreal Hat

 (CAT) Pensant que faria fred vaig decidir fer-me un barret ben calentet, i vaig decidir-me per un patró que ja havia fet la meva amiga Mariona i que em va encantar com li va quedar. El patró és el Montreal de Drops, i tot i ser molt elaborat, el tenen gratis al Ravelry. Com he fet servir una llana més gruixuda, la Katia Merino Aran, amb agulles de 5mm, he hagut de fer 5 repeticions del gràfic, enlloc de 6, i acabar el dibuix molt abans, perquè sinó, quedava molt llarg. Per rematar-ho, he afegit un pompó, que sempre fa més gràcia. Per més informació sobre aquest projecte podeu consultar al Ravelry aquí. Ara a esperar que vingui una mica de fred, que aquest hivern està siguen molt suau.

  (ES) Pensando que haría frío éste invierno, decidí hacer un gorrito de lana, y me decidí por un patrón que ya había hecho mi amiga Mariona y que me encantó cómo le quedó. El patrón es el Montreal de Drops, y aunque es muy elaborado, lo tienen gratis en Ravelry. Dado que utilicé una lana más gorda, que la recomendada en el patrón, la Katia Merino Aran, con agujas de 5mm, hice 5 repeticiones del gráfico en lugar de 6, y no pude finalizar todo el gráfico, porque ya me quedaba muy largo. Para rematarlo, le añadí un pompón, para que quedara más gracioso.  Más información sobre éste proyecto en mi perfil de Ravelry aquí. A ver si por fin, llega el frio, que éste invierno está siendo demasiado suave.
   (EN) I wanted to knit a wool hat for the cold days of the winter and I chose a pattern chosen by my friend Mariona after seeing the extraordinary hat she knitted. The pattern is Montreal by Drops, available in Ravelry as a free pattern. Cause I chose a yarn with a different weight, the Katia Merino Aran, with 5mm needles, I knitted 5 repetitions instead of 6 and I couldn't finish the cart. In the top of the hat I added a beautiful pompom. For more information about this project visit my profile in Ravelry here. Meanwhile I wait for the winter, this year we have an unusual warm winter.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Nordic Hat

Puerperium Cardigan beige

Patrón de la princesa Mononoke (spanish version)