Neighborly Vest


(CAT) Hi havia una vegada un botó de fusta que es trobava sol i estava trist. De tant en tant, canviava de caixa per trobar un amic, però només hi havia agulles, estisores, mocadors... i a vegades estaven completament buides! Però va arribar un dia, que mentre canviava de caixa va caure dins d'una bossa enorme. Es va espantar molt, doncs la caiguda va ser tan grossa que va pensar que es trencaria. Però quan va caure es va sorprendre de que no es fes mal. És més, s'hi estava molt còmode. Va mirar a on estava, i va veure que havia caigut dins una bossa de llanes. Les llanes, que per naturalesa són molt xerrameques, de seguida val voler conèixer el nou inquilí de la bossa. El botó va explicar totes les seves misèries, i es va desfogar de valent. Les llanes, que són molt consoladores, li van dir que mai més estaria sol. Llavors, la llana Maria es va estirar, i es va ficar per dins dels forats del botó per lligar-lo ben lligat. La llana Lluïsa es va teixir a si mateixa i es va col·locar sota el botó, i la Maria es va introduir a través del teixit de la Lluïsa. Va caldre la resta de llanes per acabar aquella peça de roba. El botó, mai havia estat tan feliç. I les llanes el van cuidar per sempre més.

Patró gratuït a ravelry : neighborly vest
 (ES) Erase una vez un botón de madera que se sentía sólo y estaba triste. De vez en cuando, cambiaba de caja para ver si así encontraba un amigo, pero sólo había  agujas, tijeras, pañuelos... y a veces encontraba las cajas completamente vacías! Pero llegó el día que mientras cambiaba de caja se cayó a una bolsa enorme, la caída fue tan grande que pensó que se rompería. Pero cuando cayó se sorprendió de que no se hubiese lastimado. De hecho, se encontró que estaba muy cómodo, así que miro alrededor para saber dónde estaba y resultó que había caído dentro de una bolsa de lanas. Las lanas por naturaleza son muy habladoras, se revolucionaron todas en cuanto vieron al botón y enseguida quisieron conocerle. El botón les contó sus penas y se desahogó bien desahogado con sus nuevas amigas. Las lanas, que son muy consoladoras le dijeron que nunca más estaría sólo. Entonces, la lana Maria se estiró bien estirada, y se coló entre los agujeritos del botón para atarlo bien atado. La lana Luisa se tejió a si misma en un santiamén y se puso debajo el botón para que Maria atase al botón en Luisa. Tuvieron que necesitar la colaboración de todas las lanas, que se tejieron junto a Luisa para acabar aquella pieza de ropa.  El botón, nunca había sido tan feliz y las lanas cuidarón de él para siempre.

Patrón gratuito en ravelry: neighborly vest

  (EN) Once upon a time  a wood button, he felt alone and sad. From time to time, he changed the box to find a friend, but he only found needles, scissors, tissues...  and sometimes the boxes was completely empty! But one day arrived... while he was changing the box,  he fell in a big bag. The fell was so large that he thought  he would break. But he was not hurt. He found himself very comfortable, so he looked around to see where he was, and he saw that he had fallen into a bag of yarns. Yarns are chatty by nature, they revolutionized when they saw the button. They wanted to know the button immediately. Button told his sorrows to his new friends, and they comforted him and they promised him that he would never be alone. Then, yarn Maria stretched herself to sewed her into the button. The yarn Luisa knitted herself quickly to be sewed with Maria and the button. The rest of yarns in the bag where needed to complete the vest. The button had never been so happy and yarns took care of him forever.

Free pattern at ravelry: neighborly vest


Comentarios

  1. M'encata es molt maco!!! I el color també, encara que a tu no t'hi acabo de veure amb aquest verd!

    ResponderEliminar
  2. Jeje doncs no... Pero es per la meva mare, i ella ha escollit la llana :)

    ResponderEliminar
  3. Jeje doncs no... Pero es per la meva mare, i ella ha escollit la llana :)

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Nordic Hat

Puerperium Cardigan beige

Patrón de la princesa Mononoke (spanish version)