Color Affection Brown

(CAT) Com em va agradar molt teixir el Color Affection de Veera Välimäki vaig decidir fer un segon com a regal de Nadal per la meva àvia i mestra de punt i ganxet. Com a ella li agraden molt els marrons li vaig agafar una combinació d'aquests colors amb beige. Les llanes que vaig trobar en aquests colors ha estat la Drops Alpaca. Donat que la llana és més fineta (per agulles de 3mm) he hagut de fer la versió lace del patró. A la meva àvia li hagi encantat, i crec que se'l posarà molt.

(ES) Me encantó tejer el Color Affection de Veera Välimäki, así que he repetido un segundo chal como regalo de Navidad para mi abuela y maestra de punto y ganchillo. Como a ella le gustan los marrones elegí una combinación de éstos colores con beige. Buscando encontré las lanas de Drops Alpaca. Como es más finita (para agujas de 3mm he tenido que hacer la versión lace del patrón. A mi abuela le ha encantado y creo que se lo va a poner mucho.

(ES) I loved to knit Color Affection by Veera Välimäki, so I repeated a second shawl as a Christmas present for my grandma and knit & crocket teacher. Her favourite colours are brown and beige, then I chosed a combination of these colours with yarns Drops Alpaca. This yarn is thinner, for 3mm needles. I had to knit lace version of the pattern. My grandma loved it and she's going to wear it oft.Comentarios

  1. Quina iaia més guapa!!! I què bé li queda el Color Affecction!!
    Muas
    Ana

    ResponderEliminar
  2. Siii, amb 78 anys està estupenda! La llàstima es que ja no teixeix perque no veu gaire bé...

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Nordic Hat

Butterflies in a Crochet Purse

Fall Crochet Purse (purse pattern improved version)