Wool Socks

L'hivern està apunt d'arribar, i com acostumo a tenir molt fred als peus (witch "no-fred") m'he teixit aquest mitjonets la mar de calentons. Seguint el patró bàsic"toe-up" (començant pels dits) i acabant amb el métode  judy's surprisingly stretchy bind-off, realment sorprenent, elàstic i que no apreten gens. La llana també ha estat una elecció excel·lent, la Regia per mitjons, amb un 75% de llana i un 25 % de nylon.


El invierno está a punto de llegar, y como suelo tener mucho frio en los pies, me he tricotado estos calcetines la mar de calentitos. Siguiendo el patrón de calcetines bàsicos "toe-up" (empezando por la parte de los dedors) y acabando con el mètodo judy's surprisingly stretchy bind-off, realmente sorprendente, elástico y que no apretan nada. La lana también ha sido una elección excelente, Regia para calcetines, con un 75% de lana y un 25 % de nylon.

Winter is coming (Stark's slogan hehe) and  I usually have cold feet. For this reason i knitted these wool socks following the Basic Toe-up Pattern. I finnished them with judy's surprisingly stretchy bind-off, really stretchy that tightened nothing. Yarn was a very good  choice, Regia for socks widht 75% wool and 25 % nylon.

La Noa m'ha fet un boicot....
Noa me ha hecho boicot...
Noa has made me boycot...Comentarios

Entradas populares de este blog

Nordic Hat

Butterflies in a Crochet Purse

Fall Crochet Purse (purse pattern improved version)