Wool Socks

L'hivern està apunt d'arribar, i com acostumo a tenir molt fred als peus (witch "no-fred") m'he teixit aquest mitjonets la mar de calentons. Seguint el patró bàsic"toe-up" (començant pels dits) i acabant amb el métode  judy's surprisingly stretchy bind-off, realment sorprenent, elàstic i que no apreten gens. La llana també ha estat una elecció excel·lent, la Regia per mitjons, amb un 75% de llana i un 25 % de nylon.


El invierno está a punto de llegar, y como suelo tener mucho frio en los pies, me he tricotado estos calcetines la mar de calentitos. Siguiendo el patrón de calcetines bàsicos "toe-up" (empezando por la parte de los dedors) y acabando con el mètodo judy's surprisingly stretchy bind-off, realmente sorprendente, elástico y que no apretan nada. La lana también ha sido una elección excelente, Regia para calcetines, con un 75% de lana y un 25 % de nylon.

Winter is coming (Stark's slogan hehe) and  I usually have cold feet. For this reason i knitted these wool socks following the Basic Toe-up Pattern. I finnished them with judy's surprisingly stretchy bind-off, really stretchy that tightened nothing. Yarn was a very good  choice, Regia for socks widht 75% wool and 25 % nylon.

La Noa m'ha fet un boicot....
Noa me ha hecho boicot...
Noa has made me boycot...Comentarios

Entradas populares de este blog

Fall Crochet Purse (purse pattern improved version)

Toby the crochet dog (with free pattern)

Butterflies in a Crochet Purse