Striped Socks


(CAT) Per fi el fred ja és aquí, i ha arribat l'hora d'anar abrigadets i portar mitjons de llana. Fent servir el patró bàsic de mitjons toe-up he teixit aquests mitjons a ratlles, que s'han format per casualitat. Segur que si faig servir la llana per fer un jersei ja no queda igual... Estan teixits amb Rosarios 4 Capuccino, amb un 70% de llana australiana i un 30% de fibra de llet. Un fil suau i molt calentet. Concretament el color és el nº 49 de Capuccino Print. Més detalls al meu perfil de Ravelry.


(ES) Por fin hace frío y ha llegado el momento de ir abrigaditos y llevar calcetines de lana. Con el patrón básico de calcetines toe-up he tejido éstos calcetines a rayas, que se han formado por casualidad. Seguro que si uso la lana para hacer un jersey no queda igual... Están tejidos con Rosarios 4 Capuccino, con un 70% de lana australiana y un 30% de fibra de leche. Un hilo suave y calentito. Concretamente el color es el nº 49 de Capuccino Print. Más detalles en mi perfil de Ravelry.


(EN) Finally cold weather has arrived, and it's time to wear warm wool socks. I knitted these socks with basic pattern toe-up. Stripes are formed by chance. Maybe for another piece, as a pullover, the effect would be different.  I used this yarn Rosarios 4 Capuccino, with a composition of 70% Australian wool and 30% milk fiber.  This yarn is softy and warm. I chose colour number nº 49 from colour chart of Capuccino Print. More details in mi Ravelry profile.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Butterflies in a Crochet Purse

Fall Crochet Purse (purse pattern improved version)

Clockwork Orange Pattern