Kai Mei Socks 2(CAT) Després de comprovar que me'n sortia amb el patró dels Kai Mei (patró disponible en aquest llibre Sock Innovation Techniques One) m'he atrevit a fer-ne un segon parell amb una llana millor la Katia Darling que té una barreja de colors molt maco, excepte el rosa, que m'ha fet una mica de ràbia, doncs no el vaig veure fins que ja portava un bon tros teixit. Més informació a Ravelry.

(ES) Después de comprobar que podia seguir sin problemas el patrón de los Kai Mei (patrón disponible en éste libro Sock Innovation Techniques One) me he atrevido a hacer un segundo par con una lana mejor y más bonita la Katia Darling con una mezcla de colores muy chula, excepto el rosa, que me ha dado un poco de rábia, pues no vi hasta que tuve un buen trozo tejido. Más información en Ravelry.
(EN) Once I had finnished my first pair of Kai Mei Socks (pattern available in this book Sock Innovation Techniques One) I decided to knit another pair with a better and more beatiful yarn: Katia Darling  with a mix of beautiful colours, excepts pink, I was a little enrage when a I discovered pink during knitting. More information in a Ravelry.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Nordic Hat

Butterflies in a Crochet Purse

Fall Crochet Purse (purse pattern improved version)